Onze voorwaarden                            Welkom op de website van Sam Sam Drunen

 

Beginpagina

Onze voorwaarden

Openingstijden van Sam Sam

Contact met Sam Sam

 

 

 

 

 

Klanten die kleding in willen brengen kunnen tijdens openingstijden bij mij binnen lopen.

Sam Sam neemt kinder en dameskleding in vanaf maat 74. Non merkkleding neem ik niet in, denk aan de merken, Hema, C&A, Persival, Bakaboe etc….

De ingebrachte merkkleding moet schoon, gestreken, hip en modieus zijn en mag geen gebreken ( gaatjes, vlekken, ontbrekende knopen en pillende stoffen) vertonen. De kleding mag niet veel ouder zijn dan twee jaar. Ik neem geen ondergoed, sokken en pyjama´s in.

Ik sorteer de kleding, daarna worden de artikelen door mij geprijsd. Wat ingenomen wordt, wordt op een persoonlijke lijst met eigen klantnummer vermeld. De klant krijgt een mail met een copie van deze lijst.

Sam Sam bepaalt de verkoopprijs. De klant die kleding inbrengt krijgt 40% van het verkoopbedrag. U kunt het geld van uw verkochte artikelen tussentijds bij mij in de winkel incasseren of aan het einde van het seizoen, dit tot een half jaar na het sluiten van het seizoen.

De kleding blijft 2 maanden in de winkel. Kleding welke na 2 maanden niet is verkocht gaat automatisch door naar de uitverkoop (mocht de klant dit niet willen moet dit duidelijk van te voren gemeld zijn). De uitverkoop duurt 1 maand. Is de kleding niet verkocht dan wordt het kledingstuk uit de verkoop gehaald.

Tijdens de uitverkoop wordt de kleding 50% afgeprijsd. Ook de opbrengst voor degene die de kleding inbrengt is dus 50%. Als men geen deel wil nemen aan de uitverkoop, dan is men zelf verantwoordelijk om de kleding tijdig op te halen.
Ingebrachte kleding die na de uitverkoop niet verkocht is, moet binnen afzienbare tijd opgehaald worden in verband met ruimtegebrek. Niet opgehaalde kleding gaat naar een goed doel.

Sam Sam is niet aansprakelijk voor diefstal of zoekraken van kleding of andere artikelen.

PS.    Kleding graag schoon en gestreken aanleveren.
 

Stationsstraat 76a, 5151 HC Drunen,  Tel : 06-22294554,  e-mail : samsamdrunen@samsamdrunen.nl , voor info : www.samsamdrunen.nl

 

Dorp-Engelen.nl © 2010 Sam-Sam Drunen